123 Natalia Intotero, un suflet mare în serviciul hunedorenilor! | InfoBrad.ro

Natalia Intotero, un suflet mare în serviciul hunedorenilor!

Politică — By on 28/11/2013 18:24

intotero nataliaDeputatul hunedorean, Natalia Intotero, alături de reprezentanţi ai primăriei din municipiul Orăştie au ajutat o familie hunedoreană.

Oficialitățiile au oferit familiei Balka, haine, veselă şi tacâmuri, alimente neperisabile, cratiţe și altele, familia fiind greu încercată de soartă.

„Doresc să vă mulţumesc pentru că datorită ziarului Mesagerul Hunedoarean am auzit de acest caz. M-a impresionat foarte mult. De asemenea, vreau să-i mulţumesc pentru implicare, domnului primar din Orăştioara de Sus. Am încercat ca, împreună cu persoanele de la Primăria Orăştie, să oferim un sprijin celor trei membri ai familiei. Le-am dus o parte a necesarului de zi cu zi, însă sperăm să reuşim ca împreună cu domnul primar şi cu comunitatea locală să găsim o soluţie pentru construirea unei case. Este dureros că la vârsta doamnei Maria, să se vadă pe drumuri şi cu agoniseala de-o viaţă năruită în câteva zeci de minute”, a spus Natalia Intotero, deputat în Colegiul nr.2 – Simeria – Orăştie – Geoagiu şi totodată lidera femeilor PSD din judeţ, pentru Mesagerul Hunedoarean.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: ,

1 Comment

  1. bradet says:

    de unde ai bani Natalia, de la italianu ?

Leave a Comment