123 La Buceș-Vulcan găsești miere naturala direct din inima Romaniei! | InfoBrad.ro

La Buceș-Vulcan găsești miere naturala direct din inima Romaniei!

Județ — By on 22/01/2014 22:56

1520666_236572459852344_789802677_nVrei să cumperi o miere senzațională produsă în zona municipiului Brad? Încearcă produsele Fermei de Miere de lângă Brad, la Buceș-Vulcan!

Ce tip de miere poți achiziționate de la fermă: Miere de salcam, Miere de tei, Miere poliflora, Miere de rapita, Miere de mana, Polen, Miere cu propolis, Miere cu catina, Faguri de miere, Tinctura de propolis, Miere cu nuca, Miere cu scortisoara, Propolis brut.

„Pasiunea noastră a fost să fim implicați în mod activ în apicultură și știm că oferind clienților noștri cea mai pură și sănătoasă miere face parte din acest proces. Cu toate acestea, să facem diferența între mierea naturală și cea procesata industrial este o sarcină dificilă și mulți clienți se mulțumesc cu ceea ce găsesc pe piață. Așadar vrem să facem alegerea mai ușoara oferind cea mai bună miere naturală pentru voi și familiile voastre.

Cu produsele Fermei de Miere vei experimenta cu siguranță unele din cele mai dulci momente din viață ! 

Creată în 1994, Ferma de Miere este rezultatul anilor de experiență în apicultura. Cu o listă lungă de clienți locali ți internaționali, Ferma de Miere a demonstrat în decursul anilor experiență de neîntrecut în producerea de miere de calitate, miere naturală, devotament față de colectarea tradiționala și marca inteligentă” arată producătorii pe pagina oficială de FB a fermei. Va invitam sa vizitati si site-ul Fermei de miere:  www.FermaDeMiere.ro

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , , , , , , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment