123 Brădeanul Dorin Gligor, reconfirmat în funcția de președinte al PDL Hunedoara | InfoBrad.ro

Brădeanul Dorin Gligor, reconfirmat în funcția de președinte al PDL Hunedoara

Politică — By on 04/03/2014 08:47

Dorin-GligorBrădeanul Dorin Gligor a fost reconfirmat în funcția de președinte al PDL Hunedoara, după alegeri cu scântei, în fața a sute de democrati-liberali din tot judetul Hunedoara.

Alegerile s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute iar competiția a fost câștigată de Dorin Gligor în detrimental primarului comunei Baru, Daniel Răducanu.

De la centru au fost prezenţi preşedintele partidului, Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele Andreea Paul, vicepreşedintele Raluca Turcan, vicepreşedintele pentru zona de Vest, Alin Popoviciu, secretarul executiv Eusebiu Pistru şi senatorul PDL Traian Igaş. Organizatorii au chemat invitaţi de la celelalte formaţiuni politice: PDL Mircea Moloţ (PNL), Laurenţiu Nistor (PSD), Mihail Rudeanu (UNPR), Petru Mărginean (PC), Florin Muţiu (PNŢCD), Ştefan Ezmeri (UDMR) şi Marian Munteanu (PP-DD).

Discursul Andreei Paul a fost unul direct, aceasta manifestându-și preferinţa pentru candidatul Dorin Gligor, lansând către contracandidatul acestuia eticheta de traseist politic şi cerând delegaţilor la conferinţă să aleagă „un om care este aici, şi la bine, şi la greu, un om puternic”.

În urma scrutinului, preşedinte redevenit Dorin Gligor, care a obţinut 323 de voturi pentru din 535 de voturi valabil exprimate, şase voturi fiind declarate nule.

„Rezultatul de astăzi mă bucură, întrucât îmi confirmă principalul obiectiv pe care mi l-am propus: de verificare a solidităţii PDL. Ea e certă, există, şi asta mă bucură. E o perioadă extrem de interesantă, acum. Cred membrii din USL sunt interesaţi acum de conservarea câştigurilor, funcţiilor şi contractelor pe care le-au obţinut în această perioadă. Acum joacă un fel de şah: cine, ce câştigă şi cine, ce pierde. Aşteptăm discuţiile cu ei, suntem dispuşi la alianţe, aici, în Hunedoara, dar cu păstrarea identităţii PDL şi ţinând cont de mandatul pe care l-am câştigat de la cetăţenii judeţului”, a comentat victoria brădeanul Dorin Gligor.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

2 Comments

  1. Crysy says:

    “suntem dispuşi la alianţe, aici, în Hunedoara” … pai logic. cine ar putea refuza putina carnita de pe ciolan?

  2. bradeanca says:

    mai bine ar merge la muls vaci si curatat grajduri

Leave a Comment