123 Strada Decebal intră în reabilitare !

Strada Decebal intră în reabilitare !

Din Oraş — By on 04/03/2014 07:36

1010456_390644877723042_1918961963_nStrada Decebal intră în reabilitare în această primăvară.

Această veste vizează direct locuitorii străzii care erau nemulțumiți de drumul prost, cât și datorită avarieri caselor din cauza trepidaţiilor produse de TIRuri care tranzitau drumul de centură. Astfel strada Decebal şi trotuarele adiacente acesteia vor fi reabilitate cu fonduri europene.

Amintim că primarul Bradului, Florin Cazacu a anunțat în 21 iunie 2013, că a fost semnat contractul de finanțare aferent cererii de finanțare pentru proiectul “REABILITARE INFRASTRUCTURĂ MUNICIPALĂ-STRADĂ DECEBAL BRAD, JUDEȚUL HUNEDOARA”solicitant Consiliul Local Brad.

Semnarea contractului a fost facută între ADR Regiunea Vest prin Director general Sorin Maxim și din partea Consiliului Local Brad, primarul Florin Cazacu. La conferința de presă organizată cu acea ocazie au participat în calitate de invitați Sorin Vasilescu prefectul județului Hunedoara, Laurentiu Nistor deputat al colegiului Brad-Valea Mureșului. La acel moment important au participat de asemenea Circo Aurel, viceprimarul municipiului Brad, Mures Mihai consilier local si membrii ai echipei de implementare a proiectului.

Proiectul de reabilitare a şoselei de centură din municipiul Brad a fost scos la licitaţie anul trecut. Firma care a câştigat licitaţia a fost contestată, iar din acest motiv lucrările nu au început până în momentul de faţă. Cu toate acestea instanţa a respins contestaţiile, iar acum aşteptăm o hotărâre judecătorească definitivă pentru ca firma care va face reabilitarea şoselei să se apuce de lucru. Deocamdată nu se ştie exact data la care vor începe lucrările, dar un lucru este cert, şi anume că până la sfârşitul anului strada Decebal va fi reabilitată şi va avea canalizare.

Cât vor dura lucrările va fi un calvar pentru şoferii brădeni, dar şi pentru locuitorii municipiului. Circulaţia maşinilor de mare tonaj va fi deviată prin centrul oraşului, iar traficul va fi îngreunat. În plus, s-ar putea ca riveranii să nu mai poată ieşi cu maşinile din curte până la finalizarea lucrărilor. Bineînţeles de aceste lucruri vor răspunde cei care execută lucrările”, a comentat știrea Aurel Circo, viceprimarul Bradului.

935926_390646854389511_30972334_n 5824_390646931056170_35663146_n 1012613_390646657722864_1702095386_n

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , ,

4 Comments

 1. bradeanca says:

  Degeaba, daca nu largesc drumu, tot acelas rahat va ramine. De ce nu fac un drum sanatos pe unde a fost calea ferata ca acolo au teren suficient sa faca un drum lat

 2. bradeanca says:

  Si acuma tirurile o sa crape casele de pe str Avram Iancu , mai ales ca majoritatea sunt vechi.Si o sa mai buseasca si masinile parcate aiurea in fata judecatoriei mai ales joia iar pietonii vor zbura deasupra lor????

  • Alin says:

   Dar daca il lasa cu gropi si tot distrus….e bine?Daca mergi pe trotuar si trece o masina si da cu roata intr-o groapa plina cu apa si te stropeste,e bine?Daca te duci tu cu maisna pe acolo si dai intr-o groapa si trebuie sa iti schimbi telescoapte bucse si etc. e bine? DA OARE DE CE NU NE FACE STRAZI SUSPENDATE…DEASUPRA CASELOR,HA?DAR DE CE NU FACE LOC DE ATERIZAT ELICOPTERE…..HA? DAR TU CE CE NU AI INVATAT LA SCOALA CA SA AI POSIBILIATATI MAI BUNE SA NU DEPINZI DE CALDURA DE LA ORAS SAU SA NU TE DERANJEZE CA OMUL VREA SA REFACA UN DRUM CARE E DISTRUS….SI CA NU VREA SA MAREASCA ALT DRUM DIN ALTE LOCURI…..DE CE NU TE-AI MUTAT IN BAHAMAS DACA AI FOST DESTEAPTA SI TI-A PLACUT SA DAI DIN GURA NUMA?PUN SI EU NISTE INTREBARI TAMPITE CA TINE…..POATE AJUNGEM SA NE IMPRIETENIM IN FELU ASTA!….STI CUM II..?NICIODATA NU POTI MULTUMII PE NIMENI…DACA FACI CEVA…ZICE LUMEA CA DE CE NU AI FACUT MAI MULT….DACA FACI MAI MULTE….ZICE LUMEA CA DE CE AI FACUT ALEA SI NU AI FACUT DEALALALTE…..UN OM CARE NU APRECIAZA MUNCA DEPUSA ACOLO IN ORAS FACE PARTE DIN ACEA ” HAITA FLAMANDA ” CARE NU SE SATURA CU NIMIC! DAR SUNT FOARTE CURIOS CE MAI ZICE LUMEA DACA DOAMNE FERESTE NU MAI ESTE CAZACU….DECI AM SA FAC SPECIAL O POEZIE PENTRU OAMNEII DIN ” HAITA FLAMANDA ”

   • Cetatean says:

    Stmate domnule Alin,
    poeziile dumneavoastra nu ne repara nici fisurile caselor noastre, nici masinile deteriorate de calitatea proasta a drumului, nici nu ne aduc linistea perturbata de traficul greu, nici caldura nu ne dau. Este de apreciat initiativa primarului desi precizez ca pe aceste strazi exista deja canalizare si apa rece si nu stiu de ce s-au mai facut aceste sapaturi haotice si de proastra calitate. Daca si drumul va fi la calitatea acestor lucrari tot acest efort va fi zadarnic, pe banul nostru, al cetatenilor, ba mai mult noi cei din zonele cu pricina suportam si costuri suplimentare aferente lucrarilor aditionale de re-racordare la ceva ce exista deja…plus costurile repararii masinilor (pivoti, planetare, rulmenti, etc)…dar cui ii pasa?

Leave a Comment