123 Dorin Gligor, al doilea candidat pe lista PNL, la Consiliul Județean Hunedoara | InfoBrad.ro

Dorin Gligor, al doilea candidat pe lista PNL, la Consiliul Județean Hunedoara

Politică — By on 26/04/2016 13:31

ancheta-gligor-650x400Preşedintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David deschide lista cu care PNL se va prezenta pe 5 iunie, în faţa alegătorilor, pentru Consiliul Judeţean, iar locurile doi şi trei sunt ocupate de actualii vicepreşedinţi, Dorin Gligor şi Vetuţa Stănescu.

„Am venit astăzi cu cea mai performantă echipă din județul Hunedoara, pentru a depune candidaturile. Toți colegii de pe listă sunt prezenți aici și m-a onorat să fiu susținut de toți cei 43 de primari liberali din județul Hunedoara. Asta înseamnă că ne dorim să avem succes, ne dorim să câștigăm și o să o facem, pentru că parteneriatul nostru este cu fiecare cetățean din județul Hunedoara”, a declarat Adrian David, candidat PNL Consilului Județean și președinte al CJ Hunedoara.

„Am depus listele cu gânduri de responsabilitate, în primul rând pentru hunedoreni. Candidatura noastră de astăzi e o certitudine, ea a fost deja înregistrată la Biroul Electoral”, a spus Dorin Gligor, candidat PNL CJ Hunedoara, dar și vicepreședinte al instituției.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment