123 Primaria Brad este nemultumita din cauza intarzierii proiectului de apa si canalizare | InfoBrad.ro

Primaria Brad este nemultumita din cauza intarzierii proiectului de apa si canalizare

Din Oraş — By on 05/05/2016 21:54

Proiectul de extindere a retelelor de apa si canalizare in Municipiul Brad este intarziat, Primaria Brad acuza constructorii si S.C. Apaprod Deva pentru modul deficitar de derulare a acestui proiect.

Dupa o vizita a primarului Florin Cazacu in punctele de lucru unde se executa lucrarile de extindere a retelelor de apa si canalizare in Municipiul Brad, acesta constatat o ca lucrarile efectuate sunt in urma fata graficul proiectul.

Lucrarile de extindere a retelelor de canalizare si apa in municipiul Brad derulate de catre S.C.APAPROD Deva in baza contractelor incheiate cu societatile comerciale executante sunt intarziate nepermis de mult.
Cea mai grava situatie care se vede la tot pasul este legata de refacerea infrastructurii afectate, in mare parte deficitar executata sau chiar deloc.Responsabilitatea privind modul de derulare a lucrarilor revine exclusiv constructorilor, societatii si dirigintelui de santier care au preluat amplasamentele pentru executia lucrarilor. Numeroasele solicitari ale Primariei Brad pentru executarea unor lucrari de calitate se lovesc deseori de indolenta sau incompetenta celor ce trebuie sa execute sau sa vegheze efectiv la implementarea acestui proiect european.Primaria Brad nu este parte contractanta in acest proiect si in consecinta parghiile de interventie sunt limitate.La ultima deplasare in cateva puncte de lucru din municipiul Brad in data de 5 mai 2016 am constatat inca odata superficialitate in refacerea infrastructurii rutiere dar si dificultati in implementarea proiectului, generate de adancimile mari de lucru.O noua atentionare scrisa a fost prezentata celor in masura sa faca eforturi pentru a depasi cat mai urgent aceasta ultima perioada de implementare a proiectului.
Constructorii si S.C. Apaprod Deva trebuie sa inteleaga faptul ca deja perioada de implementare este depasita si rabdarea cetatenilor este mult prea greu incercata.
scrie Florin Cazacu.

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook  

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment