123 Drapelul lui Avram Iancu, expus la Monumentul Eroilor din Brad | InfoBrad.ro

Drapelul lui Avram Iancu, expus la Monumentul Eroilor din Brad

Din Oraş — By on 29/05/2016 16:56

Drapel de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu, pictat pe piele, este considerat o raritate absolută, fiind datat jumătatea secolului al XIX-lea.  Acesta a fost scos din nou la vânzare la Bucureşti, evenimentul având loc la peste doi ani de la conflictul dintre fostul lider al PRM Corneliu Vadim Tudor, decedat în 2015, şi Gheorghe Funar, care şi-au disputat acest steag. Drapelul a fost adjudecat cu 105.000 de euro de omul de afaceri Adrian Thiess.

“Astazi a fost expus steagul de lupta al lui Avram Iancu la Monumentul Eroilor din municipiul Brad.
Timp de doua zile incepand de azi 28 mai 2016 pana duminica 29 mai 2016 intre orele 12 si 20 va fi expus steagul de lupta al lui Avram Iancu la Monumentul Eroilor din municipiul Brad.Cei ce doresc sa vada acest steag, simbol al revolutionarilor de la 1848 din Transilvania sunt invitati in Piata Tricolorului din municipiul Brad. Toate cazinourile de încredere canadian pe site-ul mapleleafonlinecasino.com. Juca jocuri de cazino on-line!
Multumiri speciale Societatii Cultural Patriotice AVRAM IANCU Cluj, presedinte Victor Bercea, pentru sprijinul acordat la organizarea acestui eveniment.” a scris Cazacu Florin

Daca ti-a placut acest articol click pe "Like" pentru a urmarii InfoBrad pe Facebook   Tags: , , , ,

1 Comment

  1. iuga nicolae says:

    Dupa cum din partea Societatii Nationale nu a fost prezenta nici o persoana era corecta precizarea ca Societatea a fost reprezentata de Filiala Zonala Brad care a si adus 75 % dintre participantii la primirea Drapelului. Iar Filiala Brad a onorat sosirea drapelului cu arborarea la fata locului a Drapelului Filialei. Dupa care va puteti felicita reciproc cat doriti cu dl presedinte de la Cluj.

Leave a Comment